Popularul interpret britanic Robbie Williams se simte singur, in ciuda faptului ca este inconjurat de un batalion de reprezentanti, asistente si secretare care-l urmeaza la fiecare pas, informeaza site-ul spaniol infobae.com. Starul isi doreste sa se
Popularul interpret britanic Robbie Williams se simte singur, in ciuda faptului ca este inconjurat de un batalion de reprezentanti, asistente si secretare care-l urmeaza la fiecare pas, informeaza site-ul spaniol infobae.com. Starul isi doreste sa se indragosteasca cu adevarat si sa-si intemeieze o familie, care sa-i aline singuratatea. "Nu vreau sa iau lucrurile prea in serios cu privire la cariera mea. Vreau sa fiu amabil,
sa-mi gasesc o sotie, sa fiu un tata bun. Acestea sunt ambitiile mele acum", a declarat cantaretul pe un ton melancolic.
Robbie a recunoscut, totusi, ca aceasta sarcina "va fi dificila", deoarece s-a descris ca fiind o persoana "complicata", dar si "amabila, vesela, sensibila si egocentrica".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.