Revenirea lui Victor Piturca nu este una care sa decurga dupa cum si-a planificat noul selectioner.
Acesta s-a aratat, ieri, extrem de nemultumit ca nu a putut dispune de toti jucatorii convocati la antrenamentul de aseara, cu doua zile inain
Revenirea lui Victor Piturca nu este una care sa decurga dupa cum si-a planificat noul selectioner.
Acesta s-a aratat, ieri, extrem de nemultumit ca nu a putut dispune de toti jucatorii convocati la antrenamentul de aseara, cu doua zile inaintea meciului amical cu Slovacia, programat maine la Larnaca.
Din cauza vremii nefavorabile din Turcia, Pancu, Plesan, Stelea si Florentin Petre urmau sa ajunga azi-noapte sau poate chiar in cursul diminetii de astazi. Piturca a vorbit prima data la telefon cu Pancu, care l-a anuntat ca Aeroportul din Istanbul este inchis pana la ora 20.00. Jucatorii de la Steaua, aflati in Italia, si Galca urmau sa ajunga in Cipru tot aseara, astfel ca Piturca a efectuat primul antrenament de la ora 20.00 fara jucatorii amintiti. Selectionerul a adaugat ca pana in prezent nu sunt probleme medicale in lot.
''Este inadmisibil ca nu pot avea toti jucatorii la dispozitie cu 2 zile inainte de meci. Mi-am facut anumite planuri pentru antrenamentul din seara asta.
Este foarte dificil sa lucrezi in asemenea conditii. Sper ca la meciurile oficiale sa-i am la dispozitie in timp util si sa ne facem treaba'', a spus Piturca.
Selectionerul Romaniei a spus ca nu il intereseaza foarte mult rezultatul din amicalul cu Slovacia, dar a tinut sa precizeze ca este important sa porneasca cu dreptul la echipa nationala.
''Ma intereseaza in mod special potentialul jucatorilor cu vechi state la nationala, a celor nou veniti si imbunatatirea relatiilor de joc.
As dori ca toti componentii lotului sa joace macar o repriza. Orice meci amical are importanta lui'', a declarat Piturca.
Victor Piturca a precizat ca a tinut permanent legatura cu Tiberiu Ghioane, jucatorul lui Dinamo Kiev, urmand sa se prezinte dupa-amiaza la un spital din Kiev pentru un diagnostic clar.
Piturca a spus ca starea lui Ghioane nu a fost atat de grava in Portugalia si ca mass-media a exagerat cand a relatat ca jucatorul s-a aflat in coma: ''De luni, cand a fost internat, eu am vorbit mereu cu el. Situatia lui a fost exagerata de presa. Nu a fost in coma si starea lui nu a fost atat de grava cum s-a spus''.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.