Omul de afaceri Relu Stefanoiu este acuzat de prejudicierea bugetului Consiliului Judetean Gorj cu 14 miliarde de lei, a declarat, ieri, corespondentului Mediafax, seful Garzii Financiare Gorj, Nicolae Mateica. Un control efectuat in ultimele doua sa
Omul de afaceri Relu Stefanoiu este acuzat de prejudicierea bugetului Consiliului Judetean Gorj cu 14 miliarde de lei, a declarat, ieri, corespondentului Mediafax, seful Garzii Financiare Gorj, Nicolae Mateica. Un control efectuat in ultimele doua saptamani de comisari ai Garzii Financiare si ofiteri de politie s-a finalizat luni, fiind intocmite noua note cu caracter penal. Mateica a afirmat ca prejudiciul de 14 miliarde de lei ar fi fost creat de firmele lui Relu Stefanoiu mai ales prin incasarea banilor pentru lucrari neefectuate. In cele mai multe cazuri, lucrarile ar fi fost decontate de Consiliul Judetean condus de Nicolae Mischie pentru presupuse modernizari sau pietruiri de drumuri comunale. Jumatate din prejudiciul descoperit cu ocazia controlului s-a produs in comuna Bolbosi, pentru presupusa pietruire a doua drumuri, firmele lui Relu Stefanoiu incasand aproape sapte miliarde de lei. Inca patru miliarde de lei au fost incasati la Albeni, in timp ce in comuna natala a lui Mischie, Godinesti, suma platita este de aproape 1 miliard.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.