Casa de discuri RBA va realiza un proiect de mare anvergura ce se va derula pe parcursul intregului an 2005, cu scopul de a descoperi si promova noi talente prin editarea de compilatii pentru fiecare gen muzical in parte. Luna aceasta, RBA abordeaza
Casa de discuri RBA va realiza un proiect de mare anvergura ce se va derula pe parcursul intregului an 2005, cu scopul de a descoperi si promova noi talente prin editarea de compilatii pentru fiecare gen muzical in parte. Luna aceasta, RBA abordeaza hip-hop-ul si desfasoara o preselectie pentru artistii inca nelansati ai genului, dandu-le sansa de a se afirma pe o compilatie de hip-hop.
Toti artistii in devenire pot trimite piesele pana la 10 martie 2005 la adresa de mail compilatie@rba.ro. Dupa ce casa de discuri va primi demo-urile (care trebuie sa contina maximum doua piese), fanii din toata tara ai genului vor putea vota melodia preferata prin accesarea sectiunii speciale de pe pagina de internet www.rba.ro.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.