Nationala de tineret a Romaniei s-a reunit tot ieri, pentru meciul amical cu echipa similara a Slovaciei, care se va disputa astazi, de la ora 17, la Larnaca. Nae Manea, antrenorul "tricolorilor mici", are si el probleme din cauza vremii, fiind posib
Nationala de tineret a Romaniei s-a reunit tot ieri, pentru meciul amical cu echipa similara a Slovaciei, care se va disputa astazi, de la ora 17, la Larnaca. Nae Manea, antrenorul "tricolorilor mici", are si el probleme din cauza vremii, fiind posibil ca la ora jocului trei dintre fotbalistii convocati sa nu ajunga in Cipru. Cosmin Moti (Univ. Craiova), Adrian Cristea (Dinamo) si Radu Marginean (CFR Cluj) se afla in Antalya, cu echipele lor de club, si sunt blocati in nametii din Turcia. "Din cauza vremii nefavorabile, este posibil ca nici ei sa nu ajunga pana la meci. Mihai Nesu de la Steaua va veni din Italia, sper sa nu fie probleme si cu el", a spus Manea. Antrenorul de la tineret a afirmat ca meciul amical cu Slovacia este important, deoarece reprezinta ultimul test cu jucatorii din strainatate inainte de partida oficiala cu Olanda. "Slovacia are echipa buna, este o fosta echipa de juniori, care acum a trecut la Under-21. In precedenta campanie de calificare, Slovacia ne-a invins la Bucuresti cu 1-0, iar noi am facut un 0-0 in deplasare. Sigur, altele sunt acum datele problemei", a comentat Manea. Partida dintre reprezentativele Under-21 ale Romaniei si Olandei, care va avea loc pe 25 martie, in grupa I de calificare la Campionatul European de tineret din 2006, se va disputa la Urziceni. Lotul de tineret al Romaniei mai are programata o actiune pana la meciul cu Olanda, o partida amicala la Urziceni cu divizionara B Unirea, care va avea loc pe 14 martie, la care vor fi prezenti doar jucatorii din campionatul intern. "Nu este gresit ca vom intalni Olanda la Urziceni. Cand am evoluat la Caracal (n.r. meciul cu Macedonia, castigat cu 5-1) stadionul a fost arhiplin, suporterii au incurajat echipa noastra din primul pana in ultimul minut si cred ca la fel vom fi sustinuti si la Urziceni. Meciul cu Olanda este foarte important, o victorie ne-ar da mari sanse de calificare", a spus Manea. Claudiu Keseru, ajuns in lotul mare si chiar titular la FC Nantes, a declarat ca inca nu a venit momentul sa fie convocat la prima reprezentativa. "Va fi un test util meciul cu Slovacia. Ma bucur ca am revenit in tara, mi-era dor de frig si zapada", a spus Keseru. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.