Mijlocasul echipei Universitatea Craiova, Mihaita Plesan, a declarat ca la toate meciurile pe care formatia pregatita de Pavel Badea le-a disputat in cadrul turneului de pregatire din Antalya a fost urmarit de un reprezentant al clubului turc Fenerba
Mijlocasul echipei Universitatea Craiova, Mihaita Plesan, a declarat ca la toate meciurile pe care formatia pregatita de Pavel Badea le-a disputat in cadrul turneului de pregatire din Antalya a fost urmarit de un reprezentant al clubului turc Fenerbahce.
"Am fost urmarit la toate meciurile Universitatii de un reprezentant al clubului Fenerbahce, chiar am dat si interviuri turcilor. Ieri am avut o discutie cu vicepresedintele clubului, care este si proprietarul hotelului unde suntem cazati. S-a interesat de mine si spune ca ar fi dispus sa ma ia la Fenerbahce din aceasta iarna, insa sa ma lase pana in vara sa joc pentru Universitatea", a spus Plesan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.