Victor Piturca a declarat ieri ca ramane in continuare atent la situatia lui Tiberiu Ghioane, jucator care a suferit saptamana trecuta un atac cerebral, in timp ce se afla cu Dinamo Kiev la pregatire in Portugalia. Selectionerul a vorbit din nou la t
Victor Piturca a declarat ieri ca ramane in continuare atent la situatia lui Tiberiu Ghioane, jucator care a suferit saptamana trecuta un atac cerebral, in timp ce se afla cu Dinamo Kiev la pregatire in Portugalia. Selectionerul a vorbit din nou la telefon cu jucatorul ieri dimineata. "Luni dupa-amiaza (n.r. - ieri) va merge la un spital din Kiev pentru noi analize. Nici el nu stie diagnosticul clar, nu i s-a spus. Oricum, nu a fost chiar atat de rau precum se credea. Am vorbit tot timpul cu el si am fost mirat cand s-a zvonit ca ar fi in coma. Sper ca in scurt timp sa-si reia antrenamentele", a spus Piturca. Nici fostii sai coechipieri de la Rapid, Razvan Rat si Adrian Iencsi, nu au ramas indiferenti la problemele lui Ghioane. "Am ramas socat, nu imi gaseam cuvintele, dar sunt bucuros ca si-a revenit. Ii doresc sa se intoarca cat mai repede la antrenamente si il asteptam si la Nationala", a comentat Rat. "M-a socat cand am auzit ce i s-a intamplat, ca pe toti. Ma bucur ca si-a revenit", a spus Iencsi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.