Seara perfecta de Sfantul Valentin presupune, pe langa obisnuitii trandafiri rosii si cina la lumina lumanarilor, si prezenta persoanei mult visate. Potrivit unui sondaj realizat printre britanici, cele mai solicitate doua personalitati in seara indr
Seara perfecta de Sfantul Valentin presupune, pe langa obisnuitii trandafiri rosii si cina la lumina lumanarilor, si prezenta persoanei mult visate. Potrivit unui sondaj realizat printre britanici, cele mai solicitate doua personalitati in seara indragostitilor sunt George Clooney si Kylie Minogue.
Celibatarii din toata lumea nu ar renunta pentru nimic in lume la un "tete-a-tete" cu aceste celebritati, nici macar daca la usa lor ar bate Angelina Jolie sau Brad Pitt. Minogue si-a disputat titlul cu colege ilustre, de la Angelina Jolie si Cameron Diaz, pana la Sienna Miller, Jennifer Aniston sau Beyoncé.
Reprezentantele sexului frumos, in schimb, il prefera pe grizonatul actor american, care continua sa franga inimi, in ciuda faptului ca are o relatie stabila cu Lisa Snowdon.
Pe lista partenerilor doriti de britanice in seara de Sfantul Valentin se mai afla Brad Pitt si Jude Law, precum si britanicul Orlando Bloom.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.