O vanatoare de vrajitoare. Asa considera Corneliu Iacobov dosarul Rafo in care este anchetat. "Nu stiu daca am dusmani politici, nu stiu daca acest dosar are implicatii si conotatii politice, dar, daca am condus campaniile politice ale PSD, poate isi
O vanatoare de vrajitoare. Asa considera Corneliu Iacobov dosarul Rafo in care este anchetat. "Nu stiu daca am dusmani politici, nu stiu daca acest dosar are implicatii si conotatii politice, dar, daca am condus campaniile politice ale PSD, poate isi dau altii seama despre ce este vorba", a declarat, citat de Mediafax, Iacobov. Acesta a venit, ieri, in jurul orei 8.30, la intalnirea cu procurorii pentru prima audiere in cazul Rafo. "Vad aceasta infatisare a mea la Parchet ca pe o partida de sah, in care procurorii joaca cu piesele albe, iar eu joc cu piesele negre. Procurorii au facut prima mutare, iar eu o voi face acum pe a doua. De obicei, in aceste situatii este remiza, dar eu voi castiga", a precizat Iacobov, inainte de a intra in sediul Parchetului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.