Steaua a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat sambata, in localitatea italiana Eboli, cu austriecii de la Grazer AK, echipa, de asemenea, calificata in optimile de finala ale Cupei UEFA. Walter Zenga, tehnicianul ros-albastrilor, a
Steaua a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat sambata, in localitatea italiana Eboli, cu austriecii de la Grazer AK, echipa, de asemenea, calificata in optimile de finala ale Cupei UEFA. Walter Zenga, tehnicianul ros-albastrilor, a profitat de acest meci pentru a simula o intalnire de cupa europeana. Antrenorul Stelei a folosit cel mai bun unsprezece avut la dispozitie si a facut doar trei schimbari, exact ca intr-un meci oficial. Ros-albastrii au jucat in formula Hamutovski - Ogararu, Radoi, Ghionea, P. Marin - Paraschiv, D. Munteanu (60 E. Baciu) - Oprita (70 Bostina), Dica, Neaga - Ciocoiu (60 A. Cristea, Dinita 80). Cristea a fost inlocuit de Dinita dupa ce a primit un cot in fata. Steaua a dominat meciul de la un capat la altul, a trimis de doua ori mingea in bara, insa nu a reusit sa marcheze. De ieri, stelistii si-au mutat cantonamentul de la Paestum la Cusago, o localitate aflata la 20 de kilometri de Milano. Zenga intentiona sa-si duca aseara elevii la meciul AC Milan - Lazio, din campionatul italian, iar miercuri ii va conduce in ultimul amical al vacantei, cu Inter, la Como. Steaua va juca pe 16 februarie la Valencia, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.