Anton Dobos, consilier la "Poli" AEK Timisoara, a declarat sambata ca maine este asteptat in cantonamentul echipei si Cosmin Contra, care urma sa aiba aseara o discutie cu sefii lui Atletico Madrid in privinta unui imprumut pana in vara la gruparea b
Anton Dobos, consilier la "Poli" AEK Timisoara, a declarat sambata ca maine este asteptat in cantonamentul echipei si Cosmin Contra, care urma sa aiba aseara o discutie cu sefii lui Atletico Madrid in privinta unui imprumut pana in vara la gruparea banateana. "Sper sa-l vad marti pe Contra in cantonamentul nostru", a spus Dobos, care s-a referit si la situatia lui Viorel Moldovan: "Am vorbit cu el, stiu ca vrea sa continue in strainatate, dar mi-a promis ca daca vine in Romania va juca doar la Timisoara". Altfel, Ovidiu Petre, care a semnat deja pentru "Poli" AEK, a declarat ca nu considera un pas inapoi revenirea in tara si ca spera ca echipa timisoreana sa ajunga ca cele din Bucuresti. "Este frumos in alb-violet, Timisoara este o echipa iubita, speram sa facem echipa buna aici, sa ne pregatim si sa ajungem la fel ca cele din Bucuresti. Nu consider ca este un pas inapoi revenirea in tara. Pas inapoi era daca ramaneam la Galatasaray si nu jucam. Eu imi doream sa joc si de aceea am ales Timisoara", a spus Petre. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.