Universitatea Craiova a castigat cu 1-0 meciul amical disputat sambata cu echipa Kyung Hee University (Coreea de Sud), in cadrul turneului de pregatire din Antalya. Unicul gol al partidei a fost inscris de Ilie Iordache in minutul 47. In prima repriz
Universitatea Craiova a castigat cu 1-0 meciul amical disputat sambata cu echipa Kyung Hee University (Coreea de Sud), in cadrul turneului de pregatire din Antalya. Unicul gol al partidei a fost inscris de Ilie Iordache in minutul 47. In prima repriza, antrenorul Pavel Badea a folosit echipa Guso - Buhus, Moti, Jovanovic, Preda - Bundea, Plesan, Papura, Lutu - Stoianof, Borbely. In repriza a doua, Universitatea a evoluat in formula Banica - Dobre, Moti, Murgan, Bordeanu - Bundea, Plesan, Papura, Vigariu - I. Iordache, Stevanovic. Urmatoarea partida amicala pe care Universitatea o are programata in stagiul de pregatire din Turcia va avea loc astazi, impotriva bulgarilor de la Levski Sofia. Tot sambata, atacantul sarb Borislav Stevanovic a semnat un contract pe un an si jumatate, cu optiune de prelungire pentru inca un an. Jucatorul sarb va avea un salariu anual de 50.000 de dolari, iar Universitatea trebuie sa achite 15.000 catre FC Zemun. "Suntem multumiti de sarb. Am primit referinte bune chiar si de la antrenorii echipelor sarbesti aflate in turneu aici, in Antalya. Stevanovic este cel de-al doilea marcator din istoria fotbalului fost-iugoslav si speram ca si la Universitatea sa inscrie multe goluri", a declarat directorul sportiv al gruparii craiovene, Ovidiu Costesin. Vineri seara s-a alaturat lotului Universitatii Craiova, aflat in turneu de pregatire in Antalya, si fundasul Valeriu Rachita, care a intrat de ieri in programul normal de pregatire. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.