Cea mai valoroasa reprezentanta a tenisului de masa din Romania, Mihaela Steff, a ratat calificarea in finala turneului "Euro Top 12", desfasurata pana aseara tarziu in localitatea franceza Rennes, dupa cum informeaza site-ul forului international de
Cea mai valoroasa reprezentanta a tenisului de masa din Romania, Mihaela Steff, a ratat calificarea in finala turneului "Euro Top 12", desfasurata pana aseara tarziu in localitatea franceza Rennes, dupa cum informeaza site-ul forului international de specialitate. Dornica s-o razbune pe colega sa de nationala, Otilia Badescu, care a fost invinsa in sferturi de sportiva austriaca Liu Jia, cu scorul de 4-3, Steff n-a reusit sa-i tina piept aceleiasi jucatoare de origine asiatica si a cedat la un scor identic, 3-4 (-2, 2, 2, -9, -8, 10, -5). Reamintim ca la editia precedenta, derulata in Germania, Mihaela Steff a ocupat locul patru, fiind urmata indeaproape de Otilia Badescu, clasata pe locul cinci. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.