Fosta gimnasta Oana Petrovschi a declarat pentru Mediafax ca va folosi cei 3000 de euro pe care ii va primi de la antrenorul coordonator al lotului feminin olimpic, Octavian Belu, pentru a-si plati interventia chirurgicala la coloana vertebrala la ca
Fosta gimnasta Oana Petrovschi a declarat pentru Mediafax ca va folosi cei 3000 de euro pe care ii va primi de la antrenorul coordonator al lotului feminin olimpic, Octavian Belu, pentru a-si plati interventia chirurgicala la coloana vertebrala la care trebuie sa fie supusa in cel mai scurt timp. Conform spuselor fostei gimnaste, Belu va returna suma de 3000 de euro, pe care Petrovschi a revendicat-o in justitie, reprezentand o cota de 30% din castigurile obtinute la concursuri demonstrative, pana pe 15 februarie. "Nu mi-a spus domnul Belu ca-mi va returna banii, dar am primit o instiintare de la Tribunal, in care sunt anuntata ca pe 15 februarie voi primi banii", a declarat Petrovschi, adaugand ca a contactat deja o clinica din Ungaria pentru operatia la coloana. "Pana pe 16 februarie voi primi un raspuns de la o clinica din Ungaria, unde as putea face operatia. E singura mea sansa sa mai fiu sanatoasa si, oricat de riscant ar fi, o voi face", a explicat Petrovschi, care a obtinut informatii utile de la principalul finantator al echipei de hochei pe gheata SC Miercurea Ciuc, Janos Kurko. Totodata, Oana Petrovschi, care a implinit sambata varsta de 19 ani, a declarat ca si-a serbat ziua de nastere impreuna cu familia, la Voiteg, in judetul Timisoara. "E prima data dupa 12 ani cand parasesc Deva si ma aflu impreuna cu familia, rudele si cei apropiati. A fost incredibil de frumos sa fiu cu toti cei dragi", a concluzionat fosta gimnasta, care trebuie sa se prezinte in aceasta saptamana la un control amanuntit la Institutul de Medicina Legala, al carui rezultat va constitui proba in procesul intentat antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.