Echipa masculina de volei Petrom Ploiesti a castigat derby-ul cu Dinamo-Delta, contand pentru etapa a XIII-a din cadrul Diviziei A1, cu scorul de 3-0 (21, 20, 27), si si-a intarit pozitia de lider, acumuland un total de 23 de puncte, in vreme ce ros-
Echipa masculina de volei Petrom Ploiesti a castigat derby-ul cu Dinamo-Delta, contand pentru etapa a XIII-a din cadrul Diviziei A1, cu scorul de 3-0 (21, 20, 27), si si-a intarit pozitia de lider, acumuland un total de 23 de puncte, in vreme ce ros-albii au ramas pe locul al treilea, cu 21 de puncte. In aceeasi runda, ieri dimineata, VCM Constanta s-a impus in fata campioanei en-titre, Deltacons Tulcea, cu scorul de 3-1, la capatul unui meci care a fost amanat 24 de ore pentru ca tulcenii au fost inzapeziti la Medgidia. In urma acestui rezultat, echipa de pe Litoral se mentine la doar un punct in urma liderului Petrom, in vreme ce Deltacons a picat pe locul 5, cu 19 puncte, dar cu un meci mai putin disputat. In careul de asi a urcat, surprinzator, Fermin Rm. Sarat, dupa ce a dispus de codasa clasamentului, Steaua, cu 3-0, acelasi scor fiind inregistrat si de VCM Piatra Neamt pe terenul echipei Explorari Baia Mare. In intrecerea feminina, AIBO-RATB Rapid a dispus de Poli Timisoara, cu 3-0, si se mentine in fotoliul de lider, avand acelasi numar de puncte cu Dinamo-Aedificia, care a trecut, in deplasare, de CSU Metal Galati, cu 3-2. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.