O firma apartinand lui George Copos, ministru de stat, Consiliul Local si Consiliul Judetean Brasov au incheiat un parteneriat pentru modernizarea statiunii Poiana Brasov, in vederea integrarii acesteia, in urmatorii ani, in circuitul turistic inter
O firma apartinand lui George Copos, ministru de stat, Consiliul Local si Consiliul Judetean Brasov au incheiat un parteneriat pentru modernizarea statiunii Poiana Brasov, in vederea integrarii acesteia, in urmatorii ani, in circuitul turistic international, in valoare de 11,5 milioane de euro.
Proiectul de modernizare cuprinde amenajarea a cel putin doua partii de schi, cu nivel mediu de dificultate, precum si amenajarea unui lac de acumulare in zona Ruia, pentru alimentarea tunurilor de zapada cu care se vor dota toate partiile din statiune. Proiectul mai prevede inlocuirea telecabinelor cu o telegondola moderna, cu o capacitate de transport de 10.000 de persoane pe ora.
"Comunitatea brasoveana va participa cu aproximativ 600.000 de euro, restul urmand sa fie completat de firma grupul Ana Hotels", a explicat Radu Lisenche, directorul grupului de firme Ana Hotels, din Poiana Brasov.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.