Un inspector de la Administratia Financiara Oradea a ajuns pe mainile politistilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor pentru delapidare si fals intelectual, fiind acuzat ca, incepand de anul trecut, si-ar fi insusit si ar fi cheltuit in inter
Un inspector de la Administratia Financiara Oradea a ajuns pe mainile politistilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor pentru delapidare si fals intelectual, fiind acuzat ca, incepand de anul trecut, si-ar fi insusit si ar fi cheltuit in interes personal peste doua miliarde de lei.
Politistii spun ca au inceput urmarirea penala impotriva lui A.S., 32 de ani, din Oradea, inspector asistent la Administratia Finantelor Publice.
Potrivit anchetatorilor, femeia este acuzata ca si-a insusit peste 2 miliarde lei, pe care i-a folosit in scopuri personale.
Banii reprezinta, potrivit sursei citate, valoarea nominala si dobanda certificatelor de trezorerie ale mai multor titulari, pe care ea le-ar fi rascumparat prin intocmirea in fals a zeci de documente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.