Gica Hagi a declarat dupa meciul cu Gaziantepspor, scor 5-1, ca nu exclude posibilitatea ca sefii lui Galatasaray sa ii ceara intr-o zi sa nu mai vorbeasca deloc cu presa, a anuntat "Hurriyet". "Vedeti, acum vorbesc foarte putin. Pot sa sustin confer
Gica Hagi a declarat dupa meciul cu Gaziantepspor, scor 5-1, ca nu exclude posibilitatea ca sefii lui Galatasaray sa ii ceara intr-o zi sa nu mai vorbeasca deloc cu presa, a anuntat "Hurriyet". "Vedeti, acum vorbesc foarte putin. Pot sa sustin conferinte de presa doar dupa meciuri. Poate ca intr-o zi imi vor spune sa tac de tot", a spus Hagi. "Regele" a mentionat ca a avut emotii pentru meciul cu Gaziantepspor. "Insa toate emotiile mi-au trecut dupa ce echipa mea a intrat pe teren. Mi-a parut rau ca nu am marcat mai multe goluri", a afirmat Hagi, care a precizat ca victoria reprezinta cel mai frumos cadou pe care il putea primi din partea jucatorilor de ziua sa. La randul sau, vicepresedintele lui Galatasaray, Ergun Gursoy, si alti doi oficiali, Fatih Goksen si Sukru Ergun, au declarat ca nu ii deranjeaza declaratiile facute de Hagi la conferintele de presa, deoarece considera ca acesta este provocat de reprezentantii mass-media. "Nu exista nici o problema intre noi si Hagi. Eu nu simt nici o tensiune in relatia cu Hagi si ma indoiesc ca ceilalti oficiali simt altceva. La conferintele de presa, antrenorului nostru i se pun intrebari capcana, iar el doar raspunde la acestea", a afirmat Ergun, citat de "Fanatik". Gursoy considera ca Hagi spune adevarul la conferintele de presa. "Noi, conducerea clubului, nu suntem deranjati de declaratiile lui", a adaugat Gursoy. "Noi il iubim pe Hagi si avem incredere in el. Si el trebuie sa aiba incredere in noi", a mentionat Goksen.
Petreceri la Florya si la Atena
Victoria din meciul cu Gaziantepspor, obtinuta chiar de ziua sa, l-a readus pe Hagi in prim-planul presei turce. "Tort cu cinci lumanari pentru Hagi" a titrat "Star", in timp ce "Hurriyet" a titrat "La multi ani, Hagi!". "La multi ani, Ciga!", a titrat "Sabah" in limba romana, pentru ca site-ul "Ajansspor" sa scrie "Acest cadou este pentru Hagi!". Sambata, la baza de antrenament din cartierul Florya a fost organizata o petrecere cu ocazia zilei de nastere a lui Hagi. "Pentru acest eveniment s-a pregatit un tort cu imaginea lui Hagi", scrie "Fanatik". Sambata seara, Hagi si-a petrecut ziua de nastere la Atena, alaturi de Givanni si Victor Becali, Gica Popescu, dar si de alti prieteni si apropiati. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.