Saptamana trecuta s-a desfasurat preselectia pieselor inscrise in editia din 2005 a Festivalului National al Cantecului de Dragoste. In lista celor 15 piese selectate de catre juriu a intervenit insa o modificare, si anume aceea ca hit-ul "De ma ve
Saptamana trecuta s-a desfasurat preselectia pieselor inscrise in editia din 2005 a Festivalului National al Cantecului de Dragoste. In lista celor 15 piese selectate de catre juriu a intervenit insa o modificare, si anume aceea ca hit-ul "De ma vei chema", interpretat de Nicola, a fost retras din concurs. Motivul: artista nu poate fi prezenta in data de 19 februarie pe scena festivalului. Printre cele mai frumoase piese de dragoste care intra in faza finala a Festivalului sunt: Delia - Parfum de fericire, Acoustic Park - Pariu cu inima, Sophia - Intrebari, Mihai Traistariu - Cat de frumoasa esti asta-seara, POPS - Ai un minut, Nico - Asa cum ma vrei, Vank - Iubire cu-mprumut, Andra - Doar o clipa, Mirage - Doar noi, Parlament - Tot pe ea, Alb si Negru - Noi doi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.