Prima etapa a returului Superligii Nationale de polo a adus fata-n fata in Bazinul Floreasca doua mari rivale, Steaua si Dinamo, cu motivatii diferite in actualul sezon. In vreme ce militarii incearca disperati sa detroneze campioana Rapid-Intrarom,
Prima etapa a returului Superligii Nationale de polo a adus fata-n fata in Bazinul Floreasca doua mari rivale, Steaua si Dinamo, cu motivatii diferite in actualul sezon. In vreme ce militarii incearca disperati sa detroneze campioana Rapid-Intrarom, rivala din Groapa se chinuie sa se mentina pe linia de plutire, in ciuda faptului ca nu are sprijin financiar chiar din partea conducerii CS Dinamo. Totusi, si in aceste conditii, elevii antrenorului Liviu Raducanu au reusit, sambata, sa-si adjudece victoria, cu scorul de 8-6, printre marcatorii gruparii ros-albe numarandu-se doi ex-internationali, Cretu (2) si Fieresteanu (3). Ieri, Dinamo n-a mai rezistat decat trei reprize si a cedat in final cu 0-6, primind in ultima parte a jocului nu mai putin de cinci goluri. Alte rezultate: Astra Arad - Sportul Studentesc 10-6 si 14-8, Poli CSM Cluj - CSM Oradea 2-13 si 4-15. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.