Subventiile pentru legumele de sera cresc in acest an de la 3.000 de lei la 5.000 de lei, a declarat Elena Tatomir, director in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii, citata de Mediafax. Agricultorii care vor subventii majorate trebuie sa
Subventiile pentru legumele de sera cresc in acest an de la 3.000 de lei la 5.000 de lei, a declarat Elena Tatomir, director in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii, citata de Mediafax. Agricultorii care vor subventii majorate trebuie sa prezinte documente care sa ateste incalzirea serelor in perioada 15 octombrie - 31 mai 2005, si ca aceasta s-a realizat cu energie termica. Cantitatile pentru care va fi acordata subventia, precum si valoarea sumelor urmeaza sa fie stabilite printr-un ordin al Ministerului Agriculturii, a spus Tatomir. Subventia se aloca doar pentru productia livrata pe piata.
Anul trecut au fost alocate subventii pentru o cantitate de peste 65.000 tone de legume, iar pentru anul in curs se estimeaza atingerea unui nivel cel putin similar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.