GRECIA, cupa, optimi de finala (retur) * STELIAN CARABAS a fost titular pentru Xanthi Skoda, 0-0 in deplasare cu Aigaleo Atena, echipa antrenata de ILIE DUMITRESCU. Carabasa a fost inlocuit in minutul 37 al meciului, din cauza unei accidentari. Xanth
GRECIA, cupa, optimi de finala (retur) * STELIAN CARABAS a fost titular pentru Xanthi Skoda, 0-0 in deplasare cu Aigaleo Atena, echipa antrenata de ILIE DUMITRESCU. Carabasa a fost inlocuit in minutul 37 al meciului, din cauza unei accidentari. Xanthi, care a castigat in tur cu 1-0, s-a calificat pentru sferturile de finala ale competitiei.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 25-a * CLAUDIU KESERU a fost titular pentru FC Nantes, 0-0 acasa cu AS Monaco. Keseru a fost schimbat in minutul 62 de M. Diallo. De la FC Nantes a lipsit FLORIN BRATU, neconvocat pentru acest meci * Rennes, echipa antrenata de LADISLAU BÖLÖNI, a pierdut in deplasare, scor 1-3 cu Olympique Marseille.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 20-a * CLAUDIU RADUCANU a lipsit de la Arminia Bielefeld, 1-1 in deplasare cu VfL Bochum.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 20-a * ADRIAN IORDACHE a fost titular in meciul pe care echipa sa, Energie Cottbus, l-a terminat la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, cu Saarbrucken. Iordache a fost schimbat in minutul 66 de Meszaros * MARIUS BACIU a intrat in minutul 73 pentru RW Oberhausen, 1-4 in deplasare cu MSV Duisburg. Baciu l-a inlocuit pe Keita.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 21-a * MARIUS MITU, accidentat, nu a jucat deloc pentru Lierse, 0-2 acasa cu FC Bruges.
TURCIA, Super Lig, etapa a 23-a * Galatasaray, echipa antrenata de GICA HAGI, a castigat pe teren propriu, scor 5-1 cu Gaziantepspor * GIANI KIRITA a intrat in minutul 61 pentru Samsunspor, 1-1 acasa cu Fenerbahce. Kirita l-a inlocuit pe Musa.
ANGLIA, Championship, etapa a 33-a * IONEL GANEA, accidentat, n-a facut parte din lotul lui Wolverhampton Wanderers, 1-1 acasa cu Sunderland.
AMICALE * Sahtar Donetk, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat sambata cu Spartak Moscova. Pentru Sahtar a inscris Brandao (12), in timp ce Spartak a punctat prin Vidic (39). Lucescu i-a folosit titulari pe COSMIN BARCAUAN si RAZVAN RAT, iar DANIEL FLOREA a fost introdus pe teren in minutul 61, in locul lui Ivan. Barcauan a fost inlocuit in minutul 58, cu Lalatovic. De la Sahtar au lipsit CIPRIAN MARICA si FLAVIUS STOICAN, accidentati. ADRIAN IENCSI a fost titular la Spartak Moscova, fiind inlocuit cu Rodriguez, in minutul 46, in timp ce FLORIN SOAVA nu a fost folosit. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.