Prima partida din cele sapte ale finalei campionatului national s-a disputat vineri noaptea, pe gheata patinoarului "Mihai Flamaropol", intre echipele Steaua si SC Miercurea Ciuc.
Cu toate ca jocul a fost programat la o ora (21.00) total nepo
Prima partida din cele sapte ale finalei campionatului national s-a disputat vineri noaptea, pe gheata patinoarului "Mihai Flamaropol", intre echipele Steaua si SC Miercurea Ciuc.
Cu toate ca jocul a fost programat la o ora (21.00) total nepotrivita, in tribune au luat loc peste 5.000 de spectatori. Meciul a starnit interes si printre fotbalisti, care au tinut sa urmareasca partida pe viu. Printre acestia s-au numarat si rapidistii Nicolae, Maftei, Dolha, Negru, Ionescu si Sabin Ilie, ultimul impreuna cu fiica sa. Dupa ce la inceput dialogul rapidistilor cu fanii stelisti a fost unul civilizat, in repriza a doua el s-a deteriorat. Suporterii stelisti au inceput sa-i scuipe, sa-i injure pe jucatorii rapidisti, iar cand acestia au hotarat sa paraseasca patinoarul au fost loviti. Cu toate acestea, purtatorul de cuvant al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei, Bogdan Onea, a dezmintit incidentul. "Nu
s-a dat nici o sanctiune. S-a creat o stare de tensiune datorita locului ocupat de rapidisti in mijlocul galeriei steliste. Interventia a fost necesara pentru a dezamorsa situatia conflictuala", a precizat oficialul Jandarmeriei.

Victorie harghiteana in prelungiri
Meciul dintre cele doua vesnice rivale a inceput transant, bucuresteanul Adorjan deschizand scorul, iar dupa cateva minute ciucanul Goga egaleaza.
In repriza a doua, stelistii reusesc inca trei goluri si se parea ca nimic nu se mai poate intampla.
In ultima parte, in urma unui joc deschis si spectaculos, SC Miercurea Ciuc reuseste sa egaleze, iar portarul Hricina, in urma unei evolutii senzationale, anuleaza toate atacurile bucurestenilor.
In cele din urma, victoria a revenit harghitenilor (5-4) printr-un gol de aur inscris in prelungiri. Partida a fost impecabil condusa de rusul Maxim Manin, acesta primind un barem in valoare de 1.200 de euro, bani care au fost achitati de cele doua echipe si FRHG.
Urmatorul meci din cadrul play-off-ului se va desfasura la Miercurea Ciuc in data de 12 februarie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.