ITALIA, Serie A, etapa a 22-a * VALI NASTASE a fost integralist pentru Bologna, 3-1 acasa cu Parma FC. Nastase a inceput meciul ca fundas dreapta si l-a terminat in centrul defensivei, avand o evolutie foarte buna. Bologna a castigat cinci meciuri si
ITALIA, Serie A, etapa a 22-a * VALI NASTASE a fost integralist pentru Bologna, 3-1 acasa cu Parma FC. Nastase a inceput meciul ca fundas dreapta si l-a terminat in centrul defensivei, avand o evolutie foarte buna. Bologna a castigat cinci meciuri si a remizat doua in ultimele sapte etape de campionat.
ITALIA, Serie B, etapa a 24-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 1-0 acasa cu Modena. Patrascu a centrat la golul echipei sale, inscris de Degano, in minutul 65 * PAUL CODREA a jucat toate minutele pentru AC Torino, 0-0 in deplasare cu Genoa. Codrea a primit un cartonas galben.
GRECIA, cupa, optimi de finala (retur) * LUCIAN SANMARTEAN nu a fost folosit in partida pe care echipa sa, Panathinaikos Atena, a pierdut-o, acasa, scor 1-3 cu AEK Atena. In tur, scorul a fost egal, 1-1. Panathinaikos a fost eliminata din competitie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.