Autostrada Brasov-Bors reprezinta o prioritate si nu este de acord cu schimbarea strategiei privind acest proiect, considera UDMR. "Nu am fi de acord cu incetinirea sau franarea constructiei autostrazii. Toata Romania are interesul ca in Ardeal sa se
Autostrada Brasov-Bors reprezinta o prioritate si nu este de acord cu schimbarea strategiei privind acest proiect, considera UDMR. "Nu am fi de acord cu incetinirea sau franarea constructiei autostrazii. Toata Romania are interesul ca in Ardeal sa se construiasca aceasta autostrada. Suntem in perioada in care trebuie sa acceleram apropierea de Uniunea Europeana, avem nevoie de infrastructura in Ardeal, pentru ca aici vor veni in primul rand investitorii si trebuie sa le cream conditii", a declarat, citat de Mediafax, vicepremierul Marko Bela.
In opinia sa, trebuie facuta o distinctie intre considerarea ca o prioritate a construirii autostrazii Brasov-Bors si problema contractului cu Bechtel. "Daca este nevoie, acest lucru trebuie examinat serios, cine a semnat, cum s-a facut, dar fara incetinirea ritmului lucrarii", a afirmat liderul UDMR, adaugand ca Uniunea va face demersuri in Guvern si in coalitia guvernamentala pentru a nu se bloca lucrarile la aceasta autostrada.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.