In urma unui articol aparut in ziarul ZIUA in care surse din Partidul Social Democrat sustineau o anumita pozitie a Susannei Kastner, vicepresedinta Parlamentului de la Berlin, oficialul german a tinut sa faca cateva precizari. "Ceea ce a aparut in z
In urma unui articol aparut in ziarul ZIUA in care surse din Partidul Social Democrat sustineau o anumita pozitie a Susannei Kastner, vicepresedinta Parlamentului de la Berlin, oficialul german a tinut sa faca cateva precizari. "Ceea ce a aparut in ziar nu exprima discutiile purtate cu reprezentantii PSD. Am vorbit despre situatia partidului si natural despre conducerea acestuia ca si despre diferitele propuneri din cadrul partidului. Insa nu am luat nici o pozitie fata de nici unul dintre membrii conducerii", ne-a declarat Susanne Kastner. Oficialul german a mai precizat ca "este datoria PSD sa se ocupe de problemele sale interne, insa eu nu ma amestec sub nici o forma in aceste probleme". (G.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.