Cei doi subprefecti ai Bucurestiului, Adrian Badila (PD) si Serban Bucur (PUR), numiti prin dispozitia premierului Calin Popescu-Tariceanu, au depus ieri juramantul de credinta in prezenta secretarului de stat pentru relatia cu prefecturile din cadru
Cei doi subprefecti ai Bucurestiului, Adrian Badila (PD) si Serban Bucur (PUR), numiti prin dispozitia premierului Calin Popescu-Tariceanu, au depus ieri juramantul de credinta in prezenta secretarului de stat pentru relatia cu prefecturile din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Paul Victor Dobre, prefectului Capitalei, Mioara Mantale, si primarului general interimar, Razvan Murgeanu. Instalarea incheie seria procesului de numire a prefectilor si subprefectilor in toate unitatile administrative ale tarii. Paul Victor Dobre si-a exprimat convingerea cu prilejul ceremoniei ca cei doi subprefecti vor respecta obiectivele programului de guvernare, precum reforma in administratie si lucrul in interesul cetateanului. "Tineretea si pregatirea celor doi vor permite cu siguranta sa existe la Bucuresti oameni de nadejde. Ii asigur de tot sprijinul Guvernului", a spus Paul Victor Dobre. In alocutiunea sa, subprefectul Adrian Badila a afirmat ca actuala echipa va fi una "mai puternica si care va oferi surprize placute cetatenilor". El este hotarat sa faca din Prefectura Capitalei o institutie publica ce va fi cunoscuta in randul cetatenilor. Serban Bucur a declarat in context ca spera in formarea unei noi echipe in care locuitorii Bucurestiului sa aiba incredere. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.