Desi fusesera retinuti joi seara in dosarul "stramutatilor de lux", doi directori de la fosta Companie a Lignitului Oltenia vor fi cercetati in stare de libertate. Petre Ceusescu, actualmente inginer la Exploatarea Miniera Motru si Ion Dadalau, cont
Desi fusesera retinuti joi seara in dosarul "stramutatilor de lux", doi directori de la fosta Companie a Lignitului Oltenia vor fi cercetati in stare de libertate. Petre Ceusescu, actualmente inginer la Exploatarea Miniera Motru si Ion Dadalau, contabil-sef la Exploatarea Miniera Jilt, au fost acuzati de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata.
Anchetatorii spun ca acestia ar fi cumparat case in zona miniera Slivilesti, care ar fi fost ulterior stramutate si reconstruite la valori mult mai mari.
Cei doi ar fi dispus demolarea caselor pe care le cumparasera si apoi ar fi aprobat reconstruirea imobilelor la marginea municipiului Targu-Jiu.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.