Consiliul National al Colegiului Medicilor din Romania (CMR) a hotarat, ieri, ca atata timp cat Mircea Cinteza este ministrul Sanatatii, functia de presedinte al CMR va fi exercitata de conferentiar doctor Liviu Cocora. Potrivit Regulamentului de Org
Consiliul National al Colegiului Medicilor din Romania (CMR) a hotarat, ieri, ca atata timp cat Mircea Cinteza este ministrul Sanatatii, functia de presedinte al CMR va fi exercitata de conferentiar doctor Liviu Cocora. Potrivit Regulamentului de Organizare si Functionare al Colegiului Medicilor din Romania, Consiliul National a ales prin vot secret, in functia de presedinte, pentru perioada in care exista incompatibilitatea profesorului Mircea Cinteza, pe conferentiar doctor Liviu Cocora, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Consiliului. Mircea Cinteza, fostul presedinte al CMR, in prezent ministru al Sanatatii, poate reveni la conducerea Colegiului daca nu va mai ocupa o functie in Executiv. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.