Au aparut noi elemente in "cazul Reghecampf". Laurentiu e acuzat ca ar fi implicat in scadalul pariurilor din Germania.
Dupa propriile afirmatii, arbitrul Robert Hoyzer l-a vazut ultima oara pe Reghecampf (foto) la inceputul sezonului actual,
Au aparut noi elemente in "cazul Reghecampf". Laurentiu e acuzat ca ar fi implicat in scadalul pariurilor din Germania.
Dupa propriile afirmatii, arbitrul Robert Hoyzer l-a vazut ultima oara pe Reghecampf (foto) la inceputul sezonului actual, cand a venit la clubul Energie Cottbus, pentru a-i familiariza pe jucatori cu noile prevederi ale regulamentului.
in campionatul trecut, Hoyzer si jucatorul roman s-au intalnit la 12 martie 2004, cand arbitrul acuzat de meciuri trucate a condus partida dintre Energie Cottbus si LR Ahlen.
Atunci, Hoyzer nu a acordat un "11 metri" pentru Cottbus si a refuzat sa valideze un gol perfect valabil al lui Reghecampf. Desi alte contacte nu au mai existat intre cei doi, fostul arbitru nu s-a sfiit sa-l acuze pe roman ca are legaturi cu mafia pariurilor. intre timp, purtatorul de cuvant al Parchetului din Berlin, Michael Grunwald, a recunoscut ca mandatul de perchezitie eliberat pe numele lui Reghecampf a continut o greseala de redactare, insa "datele problemei nu s-au schimbat, acuzatiile la adresa jucatorului ramanand aceleasi". Romanul a recunoscut ca obisnuia sa parieze frecvent pe jocurile echipei sale din divizia a doua germana sau pe partide din Liga Campionilor. Daca aceste afirmatii se vor confirma, Reghecampf nu poate fi acuzat de nimic, el avand dreptul sa parieze pe victoria echipei sale.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.