"Poli" Unirea Iasi a pierdut ieri, scor 2-4, meciul amical cu divizionara secunda FC Oradea. Golurile echipei iesene au fost marcate de Palimaru si Pacurar. Antrenorul Ionut Popa a inceput partida cu Arcanu - Perenyi, Ad. Ilie, Ir. Ionescu, Beceru -
"Poli" Unirea Iasi a pierdut ieri, scor 2-4, meciul amical cu divizionara secunda FC Oradea. Golurile echipei iesene au fost marcate de Palimaru si Pacurar. Antrenorul Ionut Popa a inceput partida cu Arcanu - Perenyi, Ad. Ilie, Ir. Ionescu, Beceru - Onofras, Croitoru, Tincu, Cl. Ionescu - Palimaru, Balba, pana la final fiind rulat intregul lot, in afara de Arhire, Bogdanovic, T. Stanciu, Baldovin si Ciubotariu (accidentati). In timpul meciului s-a accidentat si portarul Arcanu. "Asta nu este fotbal! In momentul in care zapada iti ajunge la glezna nu se mai cheama ca joci fotbal. Fugarim mingea! Asta facem. Cand zapada e de 20 de centimetri, ce tactica mai poti aplica? Sunt extrem de suparat! Am riscat trimitandu-i pe fotbalisti sa joace pe asemenea terenuri. Nu sunt bibelouri, dar nici sa se accidenteze sase titulari. Nu stiu daca am cu cine sa merg sa joc in Ungaria cu Beckescaba", a declarat Popa. Astazi, lotul va fi impartit in doua, o parte urmand sa dispute un meci amical in Ungaria, cu Beckescsaba, iar cealalta va participa alaturi de FC Oradea, Olimpia Satu Mare si Unirea Sannicolau Mare la un turneu de sala. Altfel, "Poli" Unirea Iasi il va testa pe mijlocasul camerunez Clement Beaut in turneul din Italia. Beaut, care are 24 de ani si evolueaza ca mijlocas la inchidere, a fost campion olimpic cu nationala "leilor neimblanziti" in 2000, este liber de contract si a evoluat ultima data in Portugalia, la Academica Coimbra. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.