Alin Stoica, fotbalist care a semnat la inceputul acestei saptamani pentru Siena, a declarat pe site-ul oficial al noului sau club ca "a visat mereu sa joace in Italia". "Incerc sa ma adaptez din mers, sunt gata sa joc pentru Siena. Este o sansa mare
Alin Stoica, fotbalist care a semnat la inceputul acestei saptamani pentru Siena, a declarat pe site-ul oficial al noului sau club ca "a visat mereu sa joace in Italia". "Incerc sa ma adaptez din mers, sunt gata sa joc pentru Siena. Este o sansa mare pentru mine sa evoluez in Italia", a spus Stoica. "Dupa ce am plecat din Belgia, m-am antrenat in Romania. Ma simteam bine la Bruges, dar mereu am visat sa joc in Italia, iar acum a venit si ocazia", a mai spus Stoica. "Am nevoie de putin timp pentru a ma adapta, dar din punct de vedere fizic stau bine, iar daca antrenorul are nevoie de mine ii stau la dispozitie. Sper sa revin cu aceasta ocazie si la echipa nationala. Daca voi juca bine la Siena, convocarea va veni ca o consecinta", a spus Stoica. Acesta a semnat cu Siena un contract pe sase luni, cu optiune de prelungire pentru inca un sezon. Mijlocasul in varsta de 25 de ani a mai evoluat la Steaua (1995-1996), Anderlecht (1996-2002) si FC Bruges (2002-2005). Stoica si-a reziliat in aceasta iarna intelegerea cu FC Bruges si a semnat un contract cu firma de impresariat GEA World. Internationalul roman a precizat ca prefera sa joace pe postul de mijlocas ofensiv: "Mi-au placut intotdeauna jucatorii de geniu, ca Totti si Ronaldinho. Tatal meu, Tudorel, a fost un mare jucator al Stelei, castigand CCE in 1986 si disputand finala in 1989, cu AC Milan. Sper sa ajung si eu la acest nivel". Siena ocupa locul 18 (din 20) in Serie A, dupa 22 de etape, cu 20 de puncte si lupta din greu pentru a evada din zona retrogradarii. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.