Primul jurnal din lume realizat in intregime din aur a fost publicat in sudul Chinei, unde a fost vandut pentru suma de 69.000 de yeni (8.300 de dolari) bucata, potrivit agentiei de presa China Noua, citata de editia electronica a cotidianului france
Primul jurnal din lume realizat in intregime din aur a fost publicat in sudul Chinei, unde a fost vandut pentru suma de 69.000 de yeni (8.300 de dolari) bucata, potrivit agentiei de presa China Noua, citata de editia electronica a cotidianului francez Le Monde. Jurnalul a fost publicat in 36 de exemplare si a purtat numele "Varsta infloritoare a Chinei". El a fost editat de cotidianul economic China Economic Daily in orasul Shenzhen, situat la frontiera cu Hong Kong-ul.
Jurnalul din aur este disponibil in doua variante: una care cantareste 500 de grame si care costa 8.300 de dolari si una de 200 de grame care are un pret de 3.500 de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.