Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Viorel Catarama si-a atacat in termeni duri "prietenul si partenerul de afaceri". Potrivit acestuia, primul-ministru Calin Popescu Tariceanu, in calitate de fost actionar si detinator de certificate de invest
Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Viorel Catarama si-a atacat in termeni duri "prietenul si partenerul de afaceri". Potrivit acestuia, primul-ministru Calin Popescu Tariceanu, in calitate de fost actionar si detinator de certificate de investitor la SAFI, a castigat 54 de mii de dolari.
Subliniind ca acest castig a fost legal, Catarama a incercat o intepatura subtila, relevand urmatoarele: "Acum pot spune ca una din personalitatile PNL care au avut de castigat de pe urma SAFI a fost Tariceanu. Nu a fost numai afacerea mea. El a fost la fel de implicat ca si mine. A fost actionar si detinator de certificate de investitor. Pana in aprilie 1996 am avut aceleasi responsabilitati. Eu am pierdut de pe urma SAFI, pentru ca mi-am asumat responsabilitatile".
Liberalul a mai spus ca cei care au castigat de pe urma acestei afaceri nu au motive sa se rusineze.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.