Steaua Bucuresti ocupa locul 111, cu 109 puncte, in clasamentul mondial al cluburilor pe luna ianuarie, dat publicitatii ieri de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS). Steaua a cazut patru pozitii fata de luna decembr
Steaua Bucuresti ocupa locul 111, cu 109 puncte, in clasamentul mondial al cluburilor pe luna ianuarie, dat publicitatii ieri de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS). Steaua a cazut patru pozitii fata de luna decembrie si se afla la egalitate cu Deportivo Tachira San Cristobal, din Venezuela. Dinamo Bucuresti se afla pe locul 138, cu 100 de puncte, coborand trei pozitii fata de luna precedenta. Dinamo se afla la egalitate cu Esporte Clube Juventude Caxias do Sul (Brazilia) si Enyimba International FC Aba (Nigeria). O alta reprezentanta a Romaniei, Otelul Galati, a cazut doua locuri si se afla pe pozitia 199, cu 85,5 puncte. In acest clasament, CF Valencia, adversara Stelei in 16-imile de finala ale Cupei UEFA, ocupa locul 4, cu 250 de puncte, dupa ce la finalul anului 2004 se afla pe prima pozitie. Legat de Valencia, intr-un sondaj efectuat pe site-ul suporterilor se arata ca 74 la suta dintre sustinatorii "liliecilor" nu sunt de acord cu activitatea antrenorului Claudio Ranieri, informeaza "El Mundo Deportivo". Din cei 74 la suta dintre suporteri, 38 la suta cred ca activitatea lui Ranieri este foarte proasta, in timp ce 36 la suta o considera insuficienta. Totusi, exista si 26 la suta dintre suporteri care sunt de acord, intr-o mai mica sau mai mare masura, cu activitatea lui Ranieri. Dintre acestia doar cinci la suta au votat pentru calificativul "bine", iar un singur procent considera ca metodele si rezultatele tehnicianului italian sunt "foarte bune". Valencia va intalni Steaua pe 16 februarie (turul pe Stadionul "Mestalla") si 24 februarie (returul, in Ghencea). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.