Daniel Pancu a declarat, pentru "Fanatik", ca a renascut o data cu venirea lui Riza Calimbay la conducerea tehnica a lui Besiktas. "Ma simt de parca abia acum m-as fi transferat la Besiktas. In perioada lui Del Bosque eram rezerva, dar nu m-am plans
Daniel Pancu a declarat, pentru "Fanatik", ca a renascut o data cu venirea lui Riza Calimbay la conducerea tehnica a lui Besiktas. "Ma simt de parca abia acum m-as fi transferat la Besiktas. In perioada lui Del Bosque eram rezerva, dar nu m-am plans niciodata de acest lucru, deoarece am respectat deciziile antrenorului. Inainte de meciul cu Parma, din Cupa UEFA, mi se spusese ca voi juca si eram pregatit, iar faptul ca in cele din urma nu am evoluat in acea partida m-a afectat foarte mult", a spus Pancu. Acesta considera important faptul ca noua conducere tehnica a echipei a discutat cu el si i-a comunicat cerintele sale. "Eu vreau sa nu ii dezamagesc pe cei care au incredere in mine si sa am evolutii mai bune decat in trecut. Vreau sa castig din nou campionatul cu Besiktas", a precizat Pancu. Altfel, fotbalistul roman a marcat un gol intr-un meci organizat la Istanbul pentru ajutorarea sinistratilor din Asia. Pancu a facut parte dintr-o selectionata a jucatorilor straini din campionatului Turciei, care a jucat miercuri seara cu o echipa alcatuita din fotbalisti turci (scor 7-7). Pancu a evoluat in prima repriza si a inscris in minutul 41. Din echipa jucatorilor straini, antrenata de Gica Hagi si de Christoph Daum, a facut parte si Giani Kirita (Samsunspor), care a jucat in prima repriza. Meciul face parte din campania "Sprijin pentru omenire" organizata de Federatia Turca de Fotbal (TFF) in scopul ajutorarii sinistratilor din Asia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.