Noul multifunctional HP PSC 2355 All-in-One
reprezinta solutia ideala pentru utilizatorii casnici care doresc un echipament usor de folosit si de intretinut, care sa le ofere functii avansate de imprimare, scanare, copiere si prelucrare de fo

Noul multifunctional HP PSC 2355 All-in-One
reprezinta solutia ideala pentru utilizatorii casnici care doresc un echipament usor de folosit si de intretinut, care sa le ofere functii avansate de imprimare, scanare, copiere si prelucrare de fotografii, la o calitate exceptionala.
Multifunctionalul HP PSC 2355 ofera utilizatorilor posibilitatea de a imprima sau scana documente de birou, fotografii, imagini, schite, de a realiza copii fara a fi nevoie de un calculator personal, si de a vizualiza, edita si imprima fotografii direct de pe cardurile de memorie.
In mod standard, imprimarea documentelor alb-negru se realizeaza la o calitate similara cu cea obtinuta cu ajutorul imprimantelor laser, imprimarea documentelor color sau a fotografiilor realizandu-se la cele mai inalte standarde. Pentru utilizatorii care doresc sa imprime fotografii perfecte, HP pune la dispozitie cartusul suplimentar foto, cu ajutorul caruia multifunctionalul se transforma intr-o imprimanta foto la standardul HP Photoret IV.
Fotografiile imprimate pe hartia foto HP vor avea o rezistenta de peste 100 de ani, timp in care culorile nu vor avea de suferit, iar calitatea va ramane la fel de ridicata.

Panou LCD cu functii clare si usor de folosit
Panoul frontal bine realizat, cu functii clare si usor de folosit, impreuna cu ecranul LCD color de 4,5 cm diagonala va ofera o interactiune extrem de placuta si prietenoasa, indiferent de modul de folosire sau functia aleasa.
Mesajele afisate pe ecranul LCD si denumirea butoanelor de comanda de pe panoul frontal sunt complet traduse in limba romana, oferind tuturor utilizatorilor posibilitatea de a descoperi toate avantajele unui multifunctional HP.
Cele 5 cititoare de carduri - care suporta toate tipurile de carduri de memorie existente pe piata - permit accesarea pozelor, prelucrarea si imprimarea lor fara a avea nevoie de un calculator personal.
Este de ajuns sa introduceti cardul de memorie din aparatul dumneavoastra foto digital in cititorul de carduri si instant fotografiile vor fi afisate pe ecran; puteti sa alegeti dimensiunea imprimarii, numarul de copii, sa mariti si sa reincadrati fotografia si sa aplicati un numar mare de efecte inaintea imprimarii acesteia pe hartie foto la cea mai buna calitate.

Posibilitate de editare a imaginilor
Printre functiile avansate de prelucrare a fotografiilor fara calculator se numara si cea de eliminare a ochilor rosii din fotografii in momentul imprimarii, cea de modificare a culorilor - se poate imprima orice fotografie in modul alb-negru, sepia, antic - filtre avansate de culoare (se poate imprima doar componenta rosie, albastra sau verde a imaginii), precum si efecte de imbunatatire a calitatii fotografiilor: modificarea luminozitatii sau contrastului acestora. Printr-o simpla apasare de buton, imprimanta va cauta ochii rosii aparuti in fotografie ca urmare a folosirii blitului si ii va indeparta in mod automat. Astfel, poza imprimata va fi perfecta, fara ca neplacutul efect sa mai fie prezent. In cazul imprimarii directe a pozelor, puteti opta pentru dimensiuni de la cunoscutele 9x13 sau 10x15 cm, pana la un A4 complet, fara margine.
Imprimanta poate tipari fara margine pe orice dimensiune de hartie, inclusiv pe hartie panoramica. Daca ati efectuat fotografii panoramice cu camera dumneavoastra (mai multe fotografii succesive, alipite pentru a recrea intregul peisaj), aveti posibilitatea sa le imprimati la cea mai buna calitate, fara margini albe, pe hartie de dimensiune 10x30 cm sau chiar 215x610 mm (2 coli A4 puse una langa alta).
Pentru situatiile in care imprimanta este conectata la un calculator personal, aveti posibilitatea de a va da frau liber imaginatiei, orice idee creativa putand fi pusa in practica prin intermediul suitei de aplicatii HP Image Zone livrata impreuna cu imprimanta.
Posibilitatile de conectare ale multifunctionalului sunt completate de portul USB frontal prin care orice camera foto digitala compatibila cu standardul PictBridge se poate conecta pentru imprimarea directa de fotografii. Pretul recomandat al echipamentului este de 189 euro, plus TVA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.