Gala Premiilor VIP si-a deschis portile, pentru al saselea an consecutiv, miercuri seara, la Hotel Intercontinental.
Printre invitati s-au aflat de aceasta data: Mihaela Radulescu, Catalin Maruta, Dan Chisu, Catalin Botezatu, Robert Turcescu,
Gala Premiilor VIP si-a deschis portile, pentru al saselea an consecutiv, miercuri seara, la Hotel Intercontinental.
Printre invitati s-au aflat de aceasta data: Mihaela Radulescu, Catalin Maruta, Dan Chisu, Catalin Botezatu, Robert Turcescu, Mihai Tatulici, Andra, Romanita Iovan, Eli Laslean, Anca Pandrea si Iurie Darie.
Atractia galei a fost, de departe, Mihaela Radulescu. Cu o toaleta potrivita mai degraba pentru cursele de calarie, decat pentru o serata festiva, Mihaela ne-a amintit, pentru cateva momente, de Vivien Leigh in ''Pe aripile vantului''.
Chiar daca a lipsit foarte putin pana sa rosteasca celebra replica ''Si maine e o zi'', amfitrioana show-ului Duminica in familie, premiata pentru ideea sa de a adopta un copil din Asia, ne-a dezvaluit lupta sa apriga cu birocratia care o impiedica sa-si duca gestul generos pana la capat. Ba mai mult, frumoasa amazoana i-a incredintat trofeul sau lui Mihai Tatulici, cu conditia sa i-l inapoieze cand visul sau va deveni realitate.
Premiul pentru Mass-media a fost impartit de aceasta data de Robert Turcescu, Mihai Tatulici si Andrei Gheorghe. Ei fiind ''cei trei muschetari'' care au avut ideea realizarii emisiunii ''Infern in Paradis'', difuzata de curand pe Realitatea TV. Robert Turcescu, o victima a tsunami-ului, adica a meciului ce a pus fata in fata vedetele, ziaristii si politicienii, a venit sa-si ridice premiul in carje si cu Daciana Sarbu pe post de asistenta medicala.
Premiul de excelenta i-a revenit regizorului Catalin Mitulescu, unul dintre castigatorii Festivalului Sundance. Catalin, care, in prezent, se sfatuieste, in America, cu Robert Redford asupra catorva proiecte cinematografice, si-a trimis sotia sa-i ridice diploma.
Evenimentul lunii a fost desemnat grandiosul spectacol Fire of Anatolia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.