Ion Iliescu pare sa fi gasit solutia de a-i impaca pe pesedistii care sunt sceptici in ceea ce-l priveste.
Dupa ce a declarat ca are "vigoarea unuia de 45 de ani", liderul PSD revine. "Sunt ceva mai reformist chiar decat Ioan Rus", a declarat
Ion Iliescu pare sa fi gasit solutia de a-i impaca pe pesedistii care sunt sceptici in ceea ce-l priveste.
Dupa ce a declarat ca are "vigoarea unuia de 45 de ani", liderul PSD revine. "Sunt ceva mai reformist chiar decat Ioan Rus", a declarat el, miercuri seara, dupa intalnirea cu sefii organizatiilor social-democrate.
Si, pentru a spulbera orice fel de indoieli, fostul sef al statului a anuntat ca a pregatit un discurs pentru sedinta Biroului Executiv in care se regasesc ideile de reforma ale liderilor transilvaneni si nu numai.
"O sa aiba o mare surpriza, o sa vada ca Iliescu este ceva mai reformist chiar decat Rus", a comentat el.
Iliescu a precizat ca la BEx va prezenta o analiza proprie, inclusiv cu elemente critice, aratand ca PSD a fost partid de guvernamant si are toate motivele sa fie satisfacut de rezultatele unei guvernari bune, dar, in ciuda acestui fapt, a inregistrat niste esecuri.
In ceea ce-l priveste pe Adrian Nastase, Iliescu a spus ca are "puncte de convergenta" cu acesta.
"Noi ne-am rodat mai mult din acest punct de vedere, chiar daca avem fiecare dintre noi pareri critice unul despre celalalt sau diferente de opinii", a mai spus fostul sef al statului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.