Comitetul executiv al FR de Gimnastica a hotarat, ieri, in Comitetul Executiv sa le propuna antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang sa continue la lotul feminin. Interesant este ca Belu nu a refuzat si le-a comunicat celor de la Federatie sa-l l
Comitetul executiv al FR de Gimnastica a hotarat, ieri, in Comitetul Executiv sa le propuna antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang sa continue la lotul feminin. Interesant este ca Belu nu a refuzat si le-a comunicat celor de la Federatie sa-l lase prima data sa-si rezolve problemele personale, in special procesul cu Oana Petrovschi. Presedintele FRG, Nicolae Vieru, a spus ca in sedinta de ieri s-a hotarat ca de pregatirea fetelor din lotul national sa se ocupe in perioada imediat urmatoare Mariana Bitang si Sandu Lucian, pana cand Belu va fi gata sa revina. Bitang nu a dat la randul ei un raspuns direct, dar a lasat sa se inteleaga ca ar putea reveni in urmatoarele zile.
Pe de alta parte, conducerea Federatiei a anuntat ca ARDAF a revenit asupra deciziei de reziliere a contractului si ca firma va mentine contractul de 100.000 de dolari.
Grecu nu a luat bani de la gimnasti
Daca Octavian Belu a declarat ca a primit bani de la gimnasta Oana Petrovschi si este urmarit penal pentru acest lucru, antrenorul lotului masculin de gimnastica, Dan Grecu, a afirmat ca nu a luat nimic din banii castigati de elevii sai la concursuri. "Au fost discutii si la nivelul colectivului tehnic de la noi in acest sens, dar m-am opus. Am spus ca nu voi lua bani de la sportivi, atat timp cat nu exista un cadru legal. Nu mi s-a parut normal sa iau din veniturile lor", a declarat Grecu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.