Federatia Engleza de Fotbal a solicitat forului mondial sa-l opreasca pe atacantul Adrian Mutu sa se antreneze cu noua sa echipa, Juventus Torino, informeaza agentia britanica Sportinglife.
"Mutu exploateaza o <> a suspendarii sale",
Federatia Engleza de Fotbal a solicitat forului mondial sa-l opreasca pe atacantul Adrian Mutu sa se antreneze cu noua sa echipa, Juventus Torino, informeaza agentia britanica Sportinglife.
"Mutu exploateaza o <

> a suspendarii sale", a scris agentia Sportinglife. "FA a facut apel la FIFA pentru a-l opri pe jucatorul drogat Adrian Mutu sa se antreneze cu Juventus. Internationalul roman speculeaza o portita din regulament antrenandu-se cu gigantii italieni. Mutu se poate antrena fara probleme pe pamant strain, iar aceasta scapare i-a maniat pe sefii FA, care doresc ca FIFA sa ia masuri", a subliniat sursa citata. Cotidianul "The Sun" a titrat: "FA, furioasa pe Mutu".
"FA a deschis un nou caz impotriva lui Mutu pentru a-l opri din incercarea de a specula o scapare a regulamentelor. Lui Mutu ii este interzis sa se antreneze sau sa joace in Anglia, dupa ce a fost suspendat sapte luni. Aceasta sanctiune nu este valabila pe pamant strain, unde romanul se poate antrena liber", a precizat "The Sun".

Aplaudat pe Delle Alpi
Agentia Calciomercato a scris ca singurul motiv de sarbatoare la meciul Juventus Torino-Sampdoria, scor 0-1, din etapa a XXII-a a campionatului, a fost prezenta in tribune a lui Adrian Mutu, aplaudat la scena deschisa de suporterii torinezi. "L-au sarbatorit pe Mutu", a scris Calciomercato, care a notat ca Mutu a fost miercuri seara in tribune pentru a vedea meciul cu Sampdoria, a dat autografe si a fost aplaudat de suporteri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.