Producatorul de mezeluri Fox Com Serv din Bucuresti estimeaza, pentru anul in curs, o cifra de afaceri de 15 milioane euro, mai mare cu 25 la suta fata de nivelul inregistrat in 2004, a declarat Aureliu Caloeanu, directorul executiv al firmei, citat
Producatorul de mezeluri Fox Com Serv din Bucuresti estimeaza, pentru anul in curs, o cifra de afaceri de 15 milioane euro, mai mare cu 25 la suta fata de nivelul inregistrat in 2004, a declarat Aureliu Caloeanu, directorul executiv al firmei, citat de Mediafax. ''Cresterea va avea loc pe fondul majorarii capacitatii de productie, dar si a extinderii retelei de distributie'', a spus Caloeanu. In prezent, Fox produce zilnic 20 de tone de preparate din carne, urmand ca, pana in anul 2007, cantitatea sa fie majorata pana la peste 40 de tone. Conducerea societatii analizeaza, in prezent, oportunitatea deschiderii unei sectii de produse crud-uscate, in conditiile in care marii producatori interni au anuntat deja investitii importante. Pentru anul in curs, firma are planificat un program de investitii de aproximativ 600.000 de euro, din care o mare parte ar putea proveni din fonduri comunitare. Sumele vor fi alocate pentru realizarea unei statii de preepurare a apelor reziduale, dar si pentru achizitionarea de utilaje de productie si echipamente de soft. Planurile de viitor prevad si achizitionarea unei ferme de porci, in vederea asigurarii materiei prime, care provine, in prezent, aproape in totalitate din import.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.