Pantene Beauty Awards, Oscarurile Industriei de Frumusete din Romania, vor rasplati si in acest an excelenta profesionistilor din domeniul frumusetii. Aflata la a patra editie, gala va reuni, in luna aprilie, la Teatrul National, cele mai importante
Pantene Beauty Awards, Oscarurile Industriei de Frumusete din Romania, vor rasplati si in acest an excelenta profesionistilor din domeniul frumusetii. Aflata la a patra editie, gala va reuni, in luna aprilie, la Teatrul National, cele mai importante personalitati din show-bizz. Castingul national pentru ''Parul Anului'' va face ca o fata cu par sanatos, frumos si rezistent sa isi implineasca visul de a deveni urmatoarea vedeta Pantene.
In cadrul galei vor fi premiate, in acest an, sase categorii profesionale: Excelenta in coafura, Excelenta in machiaj, Excelenta in fotografie, Modelul feminin, Modelul masculin al anului si Excelenta in presa de moda.
Totodata, se vor mai adauga si cateva premii speciale pentru: Frumusetea Spiritului, unde nominalizate sunt: Principesa Margareta, Cristiana Copos, Irina Pacurariu, Marie Rose Mociornita si Mihaela Radulescu; Stil feminin de vedeta: Andreea Raicu, Catinca Roman, Daniela Nane, Maria Marinescu, Romanita Iovan si Venera Arapu; Stil masculin de vedeta: Alexandru Papadopol, Andi Moisescu, Emanuel, Gica Popescu, Lucian Mandruta si Robert Turcescu; Stil de coafura: Alessandra Stoicescu, Corina Danila, Loredana, Melania Medeleanu, Nicola si Oana Cuzino; Stil de cuplu: Maria Marinescu si Cristi Chivu, Andreea Esca si Alexandre Eram, Romanita si Adrian Iovan, Ioana si Lucian Mandruta, Olivia si Andi Moisescu, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu; Stil de notorietate internationala, care recompenseaza o personalitate romana cu o cariera spectaculoasa pe plan international. Dintre ''concurenti'': Maia Morgenstern, Radu Teodorescu, Venera Arapu, Diana Dondoe si Iulia Dobrin.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.