Gino Iorgulescu a anuntat ieri ca portarul bulgar Radostin Liubomirov Stanev, in varsta de 29 de ani, a semnat un contract pe patru luni cu FC National. "Nu stiu foarte multe despre Stanev, dar ma bazez pe faptul ca face parte din echipa nationala a
Gino Iorgulescu a anuntat ieri ca portarul bulgar Radostin Liubomirov Stanev, in varsta de 29 de ani, a semnat un contract pe patru luni cu FC National. "Nu stiu foarte multe despre Stanev, dar ma bazez pe faptul ca face parte din echipa nationala a Bulgariei. Ultima oara a fost la o echipa din Rusia, iar inainte a jucat in Polonia, la Legia Varsovia. Contractul pe care l-a semnat portarul este pe patru luni de zile, cu drept de preemptiune pentru club pe inca trei ani", a spus Iorgulescu. Stanev a fost adus la echipa antrenata de italianul Roberto Landi pentru a-l inlocui pe Marius Popa, transferat la "Poli" AEK Timisoara. Iorgulescu a precizat ca nu este exclus ca FC National sa mai transfere cativa jucatori pana la inceperea returului de campionat. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.