Piata leasingului va depasi, la finele acestui an, nivelul de doua miliarde de euro, fata de valoarea contractelor incheiate de societatile de profil in 2004, estimata la 1,6-1,7 miliarde euro, a apreciat Cornel Coca Constantinescu, presedintele Asoc
Piata leasingului va depasi, la finele acestui an, nivelul de doua miliarde de euro, fata de valoarea contractelor incheiate de societatile de profil in 2004, estimata la 1,6-1,7 miliarde euro, a apreciat Cornel Coca Constantinescu, presedintele Asociatiei Societatilor de Leasing din Romania, citat de Mediafax. Conform datelor ASLR, in primele zece luni ale anului precedent au fost incheiate contracte de 1,4 miliarde de euro, nivel egal cu cel consemnat pe ansamblul anului 2003. Reprezentantul ASLR a afirmat ca, potrivit studiilor efectuate de catre asociatie si o companie de consultanta, dimensiunea pietei leasingului ar putea ajunge la 4-5 miliarde de euro in urmatorii ani. La nivelul Uniunii Europene, leasingul mobiliar are o cota de 81,59%, conform datelor prezentate de presedintele ASLR.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.