Portarul Cristian Munteanu a declarat ieri, la revenirea "bancarilor" din Cipru, ca obiectivul principal al lui FC National este castigarea Cupei Romaniei. "Va fi foarte greu pentru ca vom juca cu Dinamo in semifinale, dar vom incerca sa le suflam ac
Portarul Cristian Munteanu a declarat ieri, la revenirea "bancarilor" din Cipru, ca obiectivul principal al lui FC National este castigarea Cupei Romaniei. "Va fi foarte greu pentru ca vom juca cu Dinamo in semifinale, dar vom incerca sa le suflam acest trofeu. Nu-mi va parea rau, pentru ca am ajuns la echipa care m-a solicitat si voi da totul pe teren pentru ea. Nu am facut un pas inapoi, am venit la echipa de pe locul trei, unde pot evolua constant", a spus Munteanu. Portarul venit de la Dinamo sub forma de imprumut a afirmat ca victoria obtinuta la finalul stagiului din Cipru, 1-0 cu Legia Varsovia, a venit cum nu se poate mai bine. "Vremea este foarte urata in Romania si daca nu am pleca in Italia, pentru un nou turneu, am pierde ce am acumulat pe terenuri bune. Echipa incepe sa se miste, dupa venirile lui Vl. Munteanu si Pitu incepem sa formam un lot cu jucatori de valoare, care pot pune probleme si in campionat si in cupa", a spus Munteanu. Jonathan McKain a declarat ca va ramane la FC National si in acest retur. "Din cauza unor accidentari, in Cipru au fost utilizati si jucatorii mai tineri. Este bine sa joci cateva meciuri amicale pe terenuri bune. Noul antrenor este foarte bun, a impus un joc in miscare, "paseaza si pleaca", este ceva diferit si toti jucatorii cred ca il apreciaza", a adaugat McKain. Ionut Rada, transferat in aceasta iarna de la Rapid, a spus ca s-a acomodat imediat la noua sa echipa. "Noul antrenor, Roberto Landi, a adus la echipa exact ceea ce ma asteptam, antrenamentele si profesionalismul din strainatate. Normal ca imi pare rau ca am plecat de la Rapid, care este cu totul altceva decat FC National. Rapid se bate pentru titlu, pe cand de la FC National au plecat multi jucatori, iar noi speram sa ne mentinem si la final pe locul trei si sa trecem de Dinamo in semifinalele Cupei Romaniei", a spus Rada.
Landi multumit, Gino ramane
Antrenorul italian Roberto Landi a declarat ca jucatorii sai au acumulat foarte mult in acest turneu. "Progresul echipei a fost vizibil in jocurile amicale, in care am obtinut rezultate bune. Cu toate acestea, dupa numai 12 zile de pregatire, mai este mult de munca. Am intalnit la FC National un grup de jucatori exceptionali, carora le place sa se pregateasca bine. Jucatorii tineri m-au impresionat in meciul cu Legia Varsovia. La revenirea din turneul din Italia voi discuta cu presedintele Gino Iorgulescu si vom decide daca mai este nevoie de alti jucatori", a spus Landi. Altfel, presedintele Gino Iorgulescu nu va parasi gruparea din Parcul cu Platani pentru a pleca la alt club, se arata intr-un comunicat remis presei de catre clubul din Cotroceni. "In legatura cu presupusa plecare la Craiova sau la alt club a domnului Gino Iorgulescu, precizam ca acesta ramane la carma clubului din Parcul cu Platani si va continua activitatea de redresare financiara a gruparii", se precizeaza in comunicat. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.