Otto Wiesheu, ministrul bavarez pentru Economie, Infrastructura, Transporturi si Tehnologie si Joachim Pantze, directorul adjunct al biroului pentru economie externa, s-au intalnit in cadrul vizitei lor oficiale la Bucuresti de saptamana trecuta cu c
Otto Wiesheu, ministrul bavarez pentru Economie, Infrastructura, Transporturi si Tehnologie si Joachim Pantze, directorul adjunct al biroului pentru economie externa, s-au intalnit in cadrul vizitei lor oficiale la Bucuresti de saptamana trecuta cu conducerea locala a firmei Siemens.
S-a discutat cu aceasta ocazie despre posibilitatile economiei bavareze de a exporta produse in Romania, fabricile deschise de firma Siemens la Sibiu, unde se produce aparatura industriala pentru export, proiectul de livrare a 40 de locomotive Hercules produse la fabrica de locomotive din München, ce urmeaza a fi montate in Romania, precum si situatia creata de introducerea cotei unice de impozitare si efectul acesteia asupra mediului de afaceri.
In cadrul larg al discutiilor, oaspetii germani au ramas impresionati de evolutia Siemens pe piata locala si de oportunitatile numeroase care exista in Romania.
Grupul Siemens numara in prezent 1.500 de angajati in Romania si acopera domenii diverse precum producere de software si aparatura si solutii industriale, tehnica medicala, telefonie fixa si mobila, tehnica feroviara, producere si distributie de energie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.