Cristian Chivu, fundasul lui AS Roma, va incepe sa se antreneze cu echipa in cateva zile, a anuntat agentia "Datasport". Internationalul roman, care a fost operat de doua ori la degetul mic al piciorului drept, a fost supus unei rezo-nante magnetice
Cristian Chivu, fundasul lui AS Roma, va incepe sa se antreneze cu echipa in cateva zile, a anuntat agentia "Datasport". Internationalul roman, care a fost operat de doua ori la degetul mic al piciorului drept, a fost supus unei rezo-nante magnetice la clinica Villa Stuart, care a relevat ca accidentarea decurge normal. Chivu, care in acest sezon a jucat doar o repriza in partida cu Bayer Leverkusen din grupele de Ligii Campionilor, va putea reveni intr-un meci oficial la inceputul lunii martie * Aflata in turneu in Portugalia, echipa ucraineana de fotbal Dinamo Kiev a sustinut un joc de verificare cu formatia portugheza de liga secunda Olhanense (locul 5), incheiat la egalitate, 2-2. Golurile echipei pregatite de Jozef Szabo au fost marcate de uzbekul Maksim Satkih si de romanul Florin Cernat * In turneul de la Oliva Nova (in apropiere de Valencia), Sahtar Donetk a terminat la egalitate, 1-1, cu formatia ceha Sparta Praga, prin golurile marcate de Belik (88), respectiv, Johana (42). Mircea Lucescu a folosit doi romani, din cei patru pe care ii are la dispozitie (Flavius Stoican, nerefacut, si Daniel Florea nu au jucat; Ciprian Marica nu se afla in lot si isi va relua antrenamentele la inceputul lui martie). Cosmin Barcauan a evoluat in repriza secunda in locul croatului Darijo Srna, iar Razvan Rat l-a schimbat tot la pauza pe polonezul Marek Lewandowski. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.