Sorin Cartu, antrenorul lui FC Arges, a declarat ieri, pe Aeroportul International "Henri Coanda", la revenirea pitestenilor din turneul de pregatire efectuat in Cipru, ca echipa sa nu are in acest moment forta ofensiva deosebita. "Nu avem forta ofen
Sorin Cartu, antrenorul lui FC Arges, a declarat ieri, pe Aeroportul International "Henri Coanda", la revenirea pitestenilor din turneul de pregatire efectuat in Cipru, ca echipa sa nu are in acest moment forta ofensiva deosebita. "Nu avem forta ofensiva deosebita si ar fi loc pentru inca un atacant, un mijlocas central de picior stang si un fundas central. Nu conteaza de unde vin, din strainatate sau din Divizia A, totul este sa ma pot baza pe ei", a spus Cartu. Antrenorul alb-violetilor a afirmat ca nu a folosit niciodata o tactica defensiva. "Asezarea pe care am avut-o la Otelul a fost chiar foarte ofensiva, 3-4-3 sau 3-5-2 este mult mai ofensiv decat 4-4-2. Sigur, depinde cum iti interpreteaza partitura jucatorii. Nu-mi pare rau ca am plecat de la Galati, acum este o alta incercare pentru mine", a comentat Cartu. Acesta a mentionat ca este multumit de modul in care au raspuns jucatorii cerintelor sale in cadrul turneului din Cipru. "Au fost conditii bune, am intalnit in meciuri amicale echipe bune, exact ceea ce ne doream pentru aceasta perioada. Echipa a avut o prestatie care m-a multumit, insa este loc de mai bine. In mare mi-am conturat un unsprezece de baza, sapte-opt jucatori vor fi sigur titulari", a spus Cartu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.