Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis inca un punct de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si agenti economici - BCR Sucursala Sector 5 din Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 57.
Aceasta este cea de-a doua unitate BCR, dupa Sucursa
Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis inca un punct de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si agenti economici - BCR Sucursala Sector 5 din Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 57.
Aceasta este cea de-a doua unitate BCR, dupa Sucursala Lipscani, care ofera acest serviciu.
Persoanele fizice sau juridice se pot prezenta la ghiseul de metale pretioase cu obiectele din aur pe care doreste sa le tranzactioneze, iar angajatul bancii va efectua analiza pentru stabilirea obiectelor din aur ce pot fi achizitionate.
Obiectele din aur se achizitioneaza pe loc cu eliberarea numerarului in lei. Aurul poate fi sub forma de monede din aur sau fragmente din astfel de monede, medalii comemorative specificate in cataloage, lingouri si bare din aur, bijuterii si obiecte din aur de minimum 14K si benzi din aur dentar. BCR va afisa, zilnic, pe langa cursul valutar de la casele de schimb, si cursul de cumparare pentru aurul de 24 de carate.
In situatia in care clientul vinde aur cu un numar de carate inferior celui de 24 de carate, suma in lei ce se elibereaza va fi corespunzatoare numarului de carate respectiv. BCR nu cumpara aur cu mai putin de 14 carate si nici alte metale sau pietre pretioase.
Pana in prezent, BCR a cumparat, de la data lansarii acestui serviciu (aproximativ o luna de zile), circa 10 kg de aur fin (24K) BCR este singura banca comerciala care ofera acest gen de servicii. Este pentru prima data dupa cel de-al doilea Razboi Mondial cand o banca comerciala din Romania efectueaza serviciul de cumparare de aur la ghiseu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.